Lady Styling met Petra

19/06/2020 Door Pascal

Tijdens onze “Summer school” verwennen we de dames met een lessenreeks lady Styling door Petra Podhorna uit Brussel. Een opkomend talent in de styling en Bachata scene.

Petra Podhorna, geboren in Slovenië, is een danseres wonende in Brussel. Sinds jonge leeftijd was zij gepassionneerd door het dansen in al zijn vormen. De eerste jaren als Hip-hop en Dancehall danseres. Toen zij de passie van de Latin dance ontdekte is zij hierin verder gegaan.

Petra begon in 2012 les te volgen bij Gianna en Alexandra van Exprsion latina Dance School in Brussel. Enkele maanden later deed ze auditie voor “The Ladies Touch Team” van Nanda Castillo en werd partner van “The Big Island Touch” van Ataca y La Alemana. De absolute wereldtop. Met dit team heeft zij internationaal verscheiden show gedaan.

Een absolute aanrader om je styling te perfectioneren.

Wanneer ? Iedere woensdag van 19.30 -20.30 gedurende 7 weken vanaf 1 juli tem 12 Augustus. Prijs 55€ voor 7 weken

Waar ? Gildenhuis St Bavo, Sint Bavoplein 8 te Boechout. (bovenzaal)

Inschrijven verplicht en doe je HIER