lessenreeks Salsa LA met Talal

Switch to Salsa LA

.

Heb je al dans ervaring met salsa ? Wil je jou dansvaardigheden verder uitbreiden ? Dan is dit de uitgelezen cursus om te volgen. We leren je vooral vaardigheden en skills die je kan gebruiken in Socials. Hoe ben ik een goede leider / volger ?

Salsa dansen is meer dan figuren inoefenen. Het gaat om basisvaardigheden die je kan combineren. Zo ontwikkel je jou eigen dansskills.

Deze lessen gaan iedere maandagavond door van 19.30 tot 20.30. De eerste les is op maandag 21 September. Een gratis proefles kan je volgen op maandag 14 September na registratie op onze ledenzone.

Locatie is de prachtige Orangerie van Hof Van Reyen in Boechout.

Uw docent is Talal Benlahsen.

Talal Benlahsen is een professioneel salsa danser die wereldwijd workshops geeft. Een man die workshops geeft in Japan, Rusland, letland, Mauritius enz. Een snelle blik op Youtube zegt meer dan een hele voorstelling.

Prijzen: Een lessenreeks kost 80€ voor 10 lessen.  De 10 beurtenkaarten kunnen tijdens deze Corona periode niet gebruikt worden.

Wil je meer info ? Registreer je hier  of stuur een mailtje naar info@salsalovers.be

Salsa LA intermediate

Heb je al Salsa LA On1 ervaring of heb je reeds les gevolgd bij ons, dan kan je op dit uur terecht voor een uitbreiding van je vaardigheden.

De lessen gaan eveneens door op maandagavond vanaf 21 September van 20.30 tot 21.30 in de Orangerie van Het Hof Van Reyen in Boechout. Oudebaan 37 te Boechout.

Wil je de gratis proefles volgen ? Dat kan eveneens op 14 September om 20.30. Vooraf inschrijven is verplicht op onze ledenzone. Opgelet alle lessen gaan door onder de Corona maatregelen. Een vaste danspartner is dus vereist.

Salsa On2

Ook deze periode geven we een lessenreeks On2 en dit voor de reeds gevorderde dansers. Aangezien het niveau intermediate / advanced is, is het nodig om enige On2 ervaring te hebben.

De lessen gaan door op maandagavond van 21.30 tot 22.30 en dit vanaf 21 September. Je kan alvast op 14 September meedoen op onze opendeurdag.

Locatie is eveneens de Orangerie van Hof Van Reyen.

Inschrijven enkel per Koppel van onze ledenzone.