lessenreeks Salsa LA On1 & On2 met Talal

Opgelet ! Aangepaste lessenrooster !

Door de Corona maatregelen zijn we genoodzaakt onze lessen aan te passen.

Momenteel hebben we slechts 1 niveau op maandagavond van 20.00 tot 22.00h en dat is LA intermediate.

Hiervoor moet je niet vooraf inschrijven. Je kan gewoon naar de les komen en per avond betalen. Prijs voor de 2 uur durende les is 18€ ter plaatse te betalen.

Start to On2

.

Heb je al dans ervaring met salsa LA On1 ? Wil je jou dansvaardigheden verder uitbreiden naar On2 ? Dan is dit de uitgelezen cursus om te volgen. Op algemeen verzoek starten we met deze reeks.

Voor deze reeks moet je al ervaring met LA On1 hebben om te kunnen deelnemen. Deze reeks is voor dansers die nog geen of weinig kennis hebben van On2 dansen.

Deze lessen gaan iedere maandagavond door van 19.30 tot 20.30.. Een gratis proefles kan je volgen op maandag na registratie op onze ledenzone. Een vaste danspartner is niet vereist.

Locatie is het Oxaco center te Boechout.

Uw docent is Talal Benlahsen.

Talal Benlahsen is een professioneel salsa danser die wereldwijd workshops geeft. Een man die workshops geeft in Japan, Rusland, letland, Mauritius enz. Een snelle blik op Youtube zegt meer dan een hele voorstelling.

Prijzen: Een lessenreeks kost 80€ voor 10 lessen.  

Alle lessen worden gefilmd en kan je steeds via jouw account raadplegen om te oefenen.

Wil je meer info ? Registreer je hier  of stuur een mailtje naar info@salsalovers.be

Salsa LA intermediate

Heb je al Salsa LA On1 ervaring of heb je reeds les gevolgd bij ons, dan kan je op dit uur terecht voor een uitbreiding van je vaardigheden.

De lessen gaan eveneens door op maandagavond van 20.30 tot 21.30 in het Oxaco center, Borsbeeksesteenweg 45 te Boechout.

Wil je de gratis proefles volgen ? Dat kan eveneens. Vooraf inschrijven is verplicht op onze ledenzone. Een vaste danspartner is niet vereist.

Prijzen: Een lessenreeks kost 80€ voor 10 lessen. In combinatie met een tweede lessenreeks in dezelfde periode krijg je 10€ korting op de 2de lessenreeks.

Salsa On2

Ook deze periode geven we een lessenreeks On2 en dit voor de reeds gevorderde dansers. Aangezien het niveau intermediate / advanced is, is het nodig om enige On2 ervaring te hebben. Een vaste danspartner is niet vereist.

De lessen gaan steeds door op maandagavond van 21.30 tot 22.30 .

Prijzen: Een lessenreeks kost 80€ voor 10 lessen. In combinatie met een tweede lessenreeks in dezelfde periode krijg je 10€ korting op de 2de lessenreeks.

Locatie is eveneens het Oxaco center te Boechout.

Inschrijven kan via onze ledenzone.