Start nieuwe lessenreeks

In januari 2023 starten we opnieuw met onze lessen.

Net zoals vorige reeks worden de lessen door Carlos Martiza gegeven. Hij is zowel bedreven in Salsa als Bachata dansen en lesgeven.

De lessen salsa zijn LA stijl en is een open level. De lessen worden opgebouwd waardoor je iedere week een aanvulling krijgt van de vorige les. Hierdoor krijg je een kleine choreo op het einde van de lessenreeks. Je kan ook een enkele les volgen voor 10€ per les en ter plaatse betalen.

De les start om 19.30u en gaat iedere maandag door. De lessen worden iedere week gefilmd en op ons platform geplaatst. Je kan dus steeds de filmpjes bekijken wanneer het je past en herhalen.

Aansluitend op de les salsa start de Bachata les. Hiervoor hebben we geopteerd om de stijl Moderna aan te leren. Deze les start om 20.30u en is een openlevel zoals bij de les salsa. Ook voor deze les kan je per les deelnemen voor 10€ per les. Dit kan ter plaatse betaald worden.

De lessen gaan door in het Oxaco Center, Borsbeeksesteenweg 45 te Boechout. Er is een ruime parking voorzien en is ook bereikbaar met openbaar vervoer.

Lessenreeks van 10 lessen kost 80€ Neem je de combinatie van de 2 lessen krijg je 10€ korting op de 2de lessenreeks en betaal je 150€ ipv 160€.

Op Maandag 9 Januari houden we een opendeuravond om kennis te maken met onze lessen.

We hebben 2 gratis workshops voor u.

  • Om 19.30 starten we met de workshop Salsa LA
  • Om 20.30 staren we met de workshop Bachata Moderna.

Beide workshops zijn die avond gratis. De lessenreeks start definitief op Maandag 16 Januari 2023.