Start nieuwe lessenreeks 3 April 2023

Op 3 April 2023 starten we opnieuw met onze lessen.

Net zoals vorige reeks worden de lessen door Carlos Martiza gegeven. Hij is zowel bedreven in Salsa als Bachata dansen en lesgeven.

De lessen salsa zijn LA stijl en is een beginners / semi beginners level. De lessen worden opgebouwd waardoor je iedere week een aanvulling krijgt van de vorige les. Hierdoor krijg je een kleine choreo op het einde van de lessenreeks. Je kan ook een enkele les volgen voor 10€ per les en ter plaatse betalen.

De les start om 19.30u en gaat iedere maandag door. De lessen worden iedere week gefilmd en op ons platform geplaatst. Je kan dus steeds de filmpjes bekijken wanneer het je past en herhalen.

Aansluitend op de les salsa start de Bachata les. Hiervoor hebben we geopteerd om de stijl Moderna aan te leren. De nieuwigheid in deze reeks is het 2de uur Bachata. We splitsen het niveau op in beginners en gevorderden. Deze les start om 20.30u tot 21.30 voor de beginners. De gevorderden starten om 21.30 tot 22.30. Beide lessen kan ook natuurlijk

Ook voor deze les kan je per les deelnemen voor 10€ per les. Dit kan ter plaatse betaald worden.

De lessen gaan door in het Oxaco Center, Borsbeeksesteenweg 45 te Boechout. Er is een ruime parking voorzien en is ook bereikbaar met openbaar vervoer.

Lessenreeks van 10 lessen kost 80€ Neem je de combinatie van de 2 lessen krijg je 10€ korting op de 2de lessenreeks en betaal je 150€ ipv 160€.

Ga je voor het totaalpakket van 1u salsa en 2 uur Bachata is de prijs 200€. Hierbij krijg je ook gratis toegang op onze party’s in Lint gedurende de les periode. ( waarde 10€ per party)

Inschrijven kan je ter plaatse.